Živa

O meni

Že ko sem bila majhna so se mi dogajale stvari, ki jih pri drugih sovrstnikih nisem opazila. Zakaj se dogajajo prav meni in moji družini? Kaj mi hočejo povedati? Sčasoma sem ugotovila, da v življenju ni pomembno samo tisto, kar lahko vidim, primem/občutim, slišim, vonjam in okusim. Nekaj mi je govorilo, da zagotovo obstaja še nekaj več, neka energija, ki nas vse vodi v tem življenju.

Najprej me je pritegnila astrologija s svojo simboliko planetov, znamenj in hiš. Iskala sem pojasnila in odgovore na tista mnoga vprašanja o življenju, ki so se mi stalno zastavljala. Vseh odgovorov pa še vedno ni bilo – morda sem bila takrat še premlada.

Družba in celoten sistem v državi nas usmerja, da v mladosti vse svoje sile usmerimo v šolanje in pridobivanje znanja za uspešno življenje. Tudi prav. A kaj narediti potem, ko je fakulteta zaključena z diplomo, službe pa ni? Sem sploh pravilno izbrala svoj poklic? Morda pa je moje življenjsko poslanstvo nekaj povsem drugega? Zakaj izkušam zavrnitve in razočaranja?

Zaradi veselja do števil, ki je bilo prisotno že v šoli pri matematiki, me je pri iskanju odgovorov pritegnila še numerologija. Prijetno sem bila presenečena ob spoznanju, da se v številih skriva tooooliko simbolike . Proučevanje te starodavne vede mi je odpiralo nova in nova vrata na poti raziskovanja življenjskih izkušenj.

Simbolika števil mi je pomagala, da sem hitreje ugotovila, kaj me v življenju podpira in zakaj se mi včasih v življenju pojavljajo ovire in težave. Življenje je naenkrat dobilo svoj smisel in namen.

Zadovoljna, ker sem lahko šla s pomočjo numerologije sama preko življenjskih ovir, sem svoje poslanstvo našla v pomoči drugim. Pomoč je morda za današnje razmere materialnega sveta nekoliko nenavadna, a vseeno zelo učinkovita.